Üzleti alkalmazások

Dokumentumok és ügyiratok kezelése

Az üzleti alkalmazások körében kitüntetett figyelemnek kell(ene) megilletnie a különböző tevékenységek révén keletkező dokumentumok kezelését. Gyakran előfordul például: azt sem tudják egy dokumentumról, hogy az létezik, így aztán a fontosságáról sem alkothatnak megfelelő képet, nem beszélve a duplikátumokról, a felesleges információkörök keletkezéséről. Mindez pedig a szervezeti működés hátráltatásán túl közvetlen anyagi hátrányokban is jelentkezhet, hiszen a szükségesnél nagyobbra kell méretezni a tárolókapacitást.

Cégünk a dokumentumkezelési projekteket eltérő platformokon képes megvalósítani. Szakembereink az ügyfél igényeinek alapos felmérését követően segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb dokumentumkezelési technológiát. Termékportfóliónkban értelemszerűen megtalálható mind a Microsoft Office SharePoint Portal Server termékcsaládja, mind pedig az EMC2 Documentum.

Az általunk bevezetett dokumentummenedzsment-megoldások révén ügyfeleink a dokumentumok előállítási folyamatát egy egységes csoportmunkaeszközben menedzselhetik. Mindig mindenki a legfrissebb verziójú dokumentumon dolgozhat, és az előre meghatározott jóváhagyási folyamatnak megfelelően történik a publikálás is. A rendszer fejlett keresési szolgáltatásainak köszönhetően minden dokumentum bármikor gyorsan megtalálható – és ennek hatása az üzleti folyamatok felgyorsulásában, vagyis az alaptevékenység jövedelemtermelő képességének növekedésében is lemérhető.

Szorosan a dokumentumkezeléshez kapcsolódó területnek tekintjük az elektronikus iratkezelés problémakörét is. Az iratkezelő rendszerek egységes szempontrendszer szerinti tanúsításának köszönhetően a ma kapható legtöbb szoftver teljeskörűen támogatja az iratok teljes életciklusát: a beérkezéstől egészen a selejtezésig. Mivel viszont az elmúlt évek során tömegével jelentek meg ilyen célú szoftverrendszerek, elengedhetetlen, hogy a megfelelő megoldás kiválasztását gondos előkészítő munka előzze meg.

A rendszerintegráció terén nagy tapasztalattal rendelkező szakembereink közreműködése ebben a folyamatban lényegesen egyszerűbbé teszi az adott vállalat vagy szervezet működési modelljének leginkább megfelelő megoldás megtalálását.