Rendszerintegráció

Alapinfrastruktúra megoldások

Biztos alapokon építkezni

A vállalatok többsége számára már nyilvánvaló, hogy a jól megtervezett alapinfrastruktúrán múlik a zökkenőmentes üzletmenethez elengedhetetlen magas rendelkezésre állás, az optimális működés, miközben a költségek kiszámíthatóak maradnak. Az alapinfrastruktúrához... (Tovább olvasom!)

Értékmegőrző címtárak: platformtól függetlenül

Hálózati környezetben rendkívüli jelentőségű a fontos adatok szervezettségének fenntartása és gyors elérése. Ebben jut kulcsszerephez a címtárszolgáltatás, amely az adatokat jól strukturált, gyorsan kereshető formában teszi elérhetővé. A címtár egy gyors, kifejezetten... (Tovább olvasom!)

Levelezés

Az elektronikus levelezés a vállalati külső-belső kommunikáció alapja, e nélkül már egyetlen cég sem képzelheti el működését. Akár egy új levelezőrendszer bevezetéséről van szó, akár áttérésről egy új platformra, szakértőink a vállalatnál már meglévő kommunikációs... (Tovább olvasom!)

Hardvermegoldások

A NetworKing Informatika Kft. már több éve foglalkozik HP szerverek és munkaállomások, háttértárak és mentési rendszerek forgalmazásával, támogatásával. Képzett szakembereinek nagy tapasztalattal rendelkeznek e termékek üzemeltetése terén. (Tovább olvasom!)

A karcsúság titka

A blade szerverek legfőbb előnyeként azok karcsú kivitelét szokás emlegetni. És ez igaz is: a blade egy olyan moduláris felépítésű szerver, amelyben mindössze egy alaplap, egy processzor, memória és valamilyen összeköttetés kap helyet. (Tovább olvasom!)

Nagy megbízhatóság, kedvező áron

Üzembiztonság, hibatűrés, katasztrófa-tűrés. Az üzleti szempontból kritikus rendszerek nagy megbízhatóságú rendszereken való futtatása révén jóval kevesebb lehet a leállás és így a kiesett munkaidő is. A nagy megbízhatóságú rendszerek...(Tovább olvasom!)

Virtualizáció

Sokáig úgy tartották, hogy egy vállalat informatikai kapacitása egyenlő a rendelkezésre álló hardver-szoftver együttes teljesítményének összegével. A virtualizáció révén azonban vadonatúj értelmet nyer egy sor korábbi fogalom. Ennek során ugyanis egyszerre több virtuális gépet lehet... (Tovább olvasom!)

Adatvédelmi megoldások

Mentés, értékarányosan

A vállalatok egy része azzal követ el súlyos hibát, hogy nem ismeri fel, melyek a működéséhez szükséges létfontosságú adatok, és nem gondoskodik ezek tervezett, rendszeres időközönkénti mentéséről. Egy esetleges katasztrófahelyzet alkalmával ezek visszaállítása... (Tovább olvasom!)

Információbiztonság, adatvédelem

Mindaz, amit a mentésekkel kapcsolatosan megfogalmaztunk, hatványosan igaz az információbiztonság területére. A szervezeti működés bonyolultságából következően ugyanis elméletileg végtelen számú alrendszernek kellene kiszolgálnia a különböző vállalati... (Tovább olvasom!)

Biztonság

A mai hálózatokban már általánosnak mondható tűzfalak a különböző hálózatok közötti kommunikáció kontrolljára szolgáló, dedikált hardveren – így például routeren - működő szoftvereszközök. Alapfeladatuk – további, kiegészítő biztonsági szoftverekkel együttműködésben... (Tovább olvasom!)

Rendszermenedzsment

A komplex hálózatok vagy távközlési rendszerek megvalósításakor legalább olyan fontos az optimalizált és gazdaságos működtetés, üzemeltetés, mint maga a minőségi kivitelezés. Ezen a területen szinte kizárólag egyedi, testreszabott megoldások... (Tovább olvasom!)

Nagyvállalati hálózatok

A nagyvállalati hálózatok környezetében vége azoknak az időknek, amikor még elegendő volt csupán a működést garantálni. Ma már, ha ez egy merev, rugalmatlan hálózat, nem képes eleget tenni a vele szemben támasztott követelményeknek. Alapvető... (Tovább olvasom!)

Unified Communication

Az adatkommunikációs rendszerek technológiai fejlődése révén mindinkább előtérbe került valamennyi kommunikációs csatorna integrációjának megvalósítása. A Unified Communication az a platform, ahol megteremthető ez a lehetőség: a hagyományos értelemben vett beszédforgalom... (Tovább olvasom!)